De salon & ons team

Over de salon

Bent u op zoek naar een gemoedelijke schoonheidssalon waar persoonlijke aandacht, professioneel en eerlijk advies centraal staan? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Met de hoofdmerken Sans Soucis en Decaar kunt u bij ons terecht voor diverse behandelingen die voor zowel huidverzorging als huidverbetering zorgen. In onze salon geven we ook acne-behandelingen die u eventueel bij uw zorgverzekeraar vergoed kunt krijgen.

Omdat we de kwaliteit van de behandelingen hoog in het vaandel hebben staan en om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in dit vak, volgen wij jaarlijks diverse cursussen en bezoeken wij regelmatig vakbeurzen.
Graag ontvangen wij u bij ons in de salon.

Team kluinhaar

Plieke
Plieke

Eigenlijk wist ik altijd al dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. Onder andere het persoonlijke contact met de mensen en de mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen spraken me enorm aan. Maar toch ben ik eerst rechten gaan studeren.

Al snel kwam ik er achter dat dit niet was waar mijn hart lag. En nadat ik mijn studie had afgerond ben ik meteen begonnen met de opleiding voor schoonheidsspecialiste/pedicure. Per toeval kreeg ik daarna een baan bij Antoinet. Na er tien jaar met veel plezier gewerkt te hebben, mag ik me nu samen met Dieuwke eigenaar noemen. Een bijzonder gevoel!

Dieuwke
Dieuwke

Al sinds 2004 ben ik in beeld bij deze schoonheidssalon. Eerst begonnen als stagiaire en inmiddels heb ik samen met Plieke de zaak van Antoinet overgenomen. Een ontzettend leuke kans, om een salon die zo’n begrip in Almelo is, over te nemen en voort te kunnen zetten.

Het mooie aan dit vak vind ik dat je mensen heerlijk in de watten kunt leggen met gezichtsbehandelingen en met verzorgde voeten de deur weer uit ziet gaan als ze een pedicure behandeling hebben ondergaan. De afwisseling in dit vak samen met nu ook het ondernemerschap is wat mij aantrekt in dit vak.

marianne
Marianne

Ruim 18 jaar ben ik werkzaam geweest als huidverzorgingsspecialist/pedicure bij het Health & Wellness Centre van Landgoed de Holtweijde. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op allerlei gebied wat met het vak huidverzorging te maken heeft.
Per toeval ben ik hier beland. Meteen sprak mij de gemoedelijke en ongedwongen sfeer aan. En het persoonlijke contact.
Ik vind het elke keer weer een uitdaging om door middel van de juiste werkstoffen en apparatuur te gebruiken, het gewenste resultaat te bereiken voor gezicht, handen en voeten. En in combinatie met een ontspannen massage ervaar je echt even een rust-moment voor jezelf.
Vanaf april 2018 kom ik het team aanvullen. Ik heb er erg veel zin in. Graag tot ziens in schoonheidssalon Antoinet Kluinhaar.

Antoinet
Antoinet

Inmiddels meer dan 50 jaar geleden begon ik met de opleiding voor schoonheidsspecialiste wat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld in een eigen ondernemerschap.

Het is een vak waar je je constant in kan blijven ontwikkelen en dat is ook hetgeen wat me daarin aantrok. Tegenwoordig geniet ik van mijn pensioen en ben ik op de achtergrond aanwezig voor de nodige hand en spandiensten.