De salon & ons team

Over de salon

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon waar persoonlijke aandacht, professioneel en eerlijk advies centraal staan? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Met de hoofdmerken Sans Soucis en Décaar kunt u bij ons terecht voor diverse behandelingen die voor zowel huidverzorging als huidverbetering zorgen.

Omdat we de kwaliteit van de behandelingen hoog in het vaandel hebben staan en om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in dit vak, volgen wij jaarlijks diverse cursussen.
Graag ontvangen wij u bij ons in de salon.

Team kluinhaar

Dieuwke, eigenaresse Schoonheidssalon Antoinet Kluinhaar

Wie al vaker in de salon is geweest, zal Dieuwke zeker herkennen. Een warme persoonlijkheid met een ongelooflijke passie voor het vak. Met haar jarenlange ervaring en expertise op het gebied van huidverbetering, heeft ze uitgebreide kennis van de nieuwste trends en technieken om jou de beste behandelingen te bieden.

Of je nu op zoek bent naar een bindweefsel- of een ontspannende gezichtsbehandeling, een gezichtmassage, een manicure of een compleet nieuwe look; Dieuwke staat voor jou klaar om je te helpen om de beste versie van jezelf te zijn. De focus op kwaliteit en persoonlijke aandacht maakt de salon de perfecte plek om te ontspannen en te genieten.

Linda

Linda, onze ervaren schoonheidsspecialist en vaste kracht op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag!

Ze is ontzettend leergierig en blijft zichzelf ontwikkelen door het volgen van trainingen en cursussen. Het belangrijkste voor haar is dat elke klant met een goed gevoel de deur uitgaat en daar streeft ze iedere dag naar . Door goed te luisteren naar de huidwens weet ze precies wat er nodig is voor een maximaal resultaat.

Ze heeft verschillende specialisaties, van ontspanning tot huidverbetering. Hier zullen er nog heel wat bijkomen, want Linda zit nooit stil en staat altijd open voor nieuwe dingen!

 

 

Marianne

Marianne, onze professionele schoonheidsspecialist met het hart op de juiste plek! Ze straalt rust uit en zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Met haar expertise in huidverbetering gaat ze verder dan alleen een ontspannende behandeling.

Kies bij Marianne bijvoorbeeld voor een bindweefselmassage of de Oxygen treatment van Décaar dan weet je zeker dat je met een stralende huid de salon verlaat.

Sharon

Sharon, onze gedreven pedicure en schoonheidsspecialist. Ze blijft up-to-date door regelmatige nascholingen en biedt de nieuwste behandelingen. Met haar rustige kalme aanpak zorgt ze voor een ontspannen ervaring tijdens jouw behandeling. Als pedicure is Sharon gespecialiseerd in voetproblemen en zorgt altijd voor de beste oplossingen.

Ze geniet ervan om blije gezichten te zien na een behandeling en past daarom perfect in ons team met haar warme persoonlijkheid.

 

Antoinet

Inmiddels meer dan 50 jaar geleden begon ik met de opleiding voor schoonheidsspecialiste wat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld in een eigen ondernemerschap.

Het is een vak waar je je constant in kan blijven ontwikkelen en dat is ook hetgeen wat me daarin aantrok. Tegenwoordig geniet ik van mijn pensioen en ben ik op de achtergrond aanwezig voor de nodige hand en spandiensten.